RUIME EN LUXE FLOAT ROOMS

Bij floatsessies draait alles om ontspanning, maar een aanzienlijk deel van het grote publiek is te
nerveus voor besloten ruimtes om ooit te overwegen een typische floattank te betreden.

We hebben dit probleem opgelost door de float-omgeving volledig opnieuw te ontwerpen.
Onze floatrooms zijn geruststellend hoog en zijn toegankelijk via een conventionele deur.

Met Ocean Float Rooms kunnen ondernemers een breed publiek bereiken, vanwege de luxe opzet van onze floatrooms, met een hoogte van maar liefst 2m10 en een toegankelijke instap, die meteen een extra ontspannend gevoel van ruimte biedt. Onze floatrooms maken de diepste ontspanning ter wereld mogelijk.

Onze sterrenhemel maakt een verblijf in het floatbad extra aantrekkelijk en je geeft je snel over aan de aangenaam verwarmde omgeving. Je weet niet meer waar het water eindigt en waar de lucht begint door ons ongeëvenaarde verwarmingselement en perfecte klimaatbeheersing.

Onze Ocean Float Rooms passen perfect in uw wellnesscenter, massagepraktijk, yogastudio, sportschool, lifestyle/coaching of schoonheidssalon. Bel ons voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Een zacht wit interieur van glasvezel van marinekwaliteit, gebogen uiteinden, een getrapt plafond en een zacht gebogen brede deur met een verborgen magnetische sluiting
Er is geen andere floatroom zoals deze

INTRODUCTIE VAN DE OCEAN FLOAT ROOMS

Vrijstaande float tanks, verkrijgbaar in twee maten en meerdere configuraties
SINGLE FLOAT ROOM
96.5” (244cm) lang

57” (145cm) breed

83” (210cm) minimum hoogte

DOUBLE FLOAT ROOM

96.5” (244cm) lang

80.5” (204.5cm) breed

83” (210cm) minimum hoogte

WAT IS HIER INBEGREPEN

RUST EN VERLICHTING

Underwater Pacific Blue LED's creëren een blauwe lagune-omgeving, terwijl ze het ruime interieur verlichten met een gevoel van tropische rust.

MAKKELIJKE TOEGANG

Een uitnodigende en royaal bemeten deuropening aan de zijkant biedt gemakkelijk in- en uitstappen voor iedereen, ook voor minder validen. Handig geplaatste handgrepen en slipvaste vloer voor meer veiligheid, comfort en zekerheid. Een magnetische deurvergrendeling zorgt voor een gemakkelijke opening.

KRISTAL HELDER GELUID

Transducerluidsprekers die slim in het dak en onder het waterniveau zijn geplaatst, produceren een kristalheldere "zee van geluid" die de klant omhult en uitmondt in de suite, voor gevoelens van zachtheid en ontspanning tijdens het douchen en omkleden.

UNIEKE VERWARMING


Onze unieke verwarming met een lage wattdichtheid is volledig afgeschermd tegen elektromagnetische straling. Het ontwerp waarvoor patent is aangevraagd, zorgt voor een opmerkelijk stabiele en gelijkmatige warmteverdeling door het water om de perfecte float te produceren. Dit is de meest geavanceerde in zijn soort op de wereldwijde floatmarkt.

MULTI ROOM CONTROL

Ons Smart Float® systeem geeft u volledig geautomatiseerde controle over uw dagelijkse werkzaamheden en onderhoudsprogramma. Smart Float® wordt bestuurd vanaf een pc, tablet of smartphone en omvat volledig aanpasbare floatcycli, muziekbediening, professionele intercom en bediening van de floatroom en suite-omgeving; inclusief temperatuur, automatische filtratie en sanitaire voorzieningen in en buiten de bedrijfsuren, uitvaltijdinstellingen, klantspecifieke sessie-instellingen, de optie om de suitetemperatuur te regelen... en nog veel meer.

DIEPE SCHONE FILTRATIE

Een krachtige, maar stille magneetaangedreven pomp met filtratiesysteem met hoge capaciteit reinigt de zoutoplossing minimaal vier keer terwijl elke klant aan het douchen en aankleden is. Sterilisatie gebeurt automatisch, waardoor de handmatig toegevoegde chemicaliën worden geëlimineerd.


ISOLATIE

Tot 100 mm (4″) efficiënte thermische en geluidsisolerende materialen die worden gebruikt in de constructie van de floatroom, waardoor een warme, stabiele en stille float-omgeving wordt gecreëerd terwijl de operationele kosten worden verlaagd.

PANELEN OP MAAT

Onze hoogwaardige, standaardafwerkingen omvatten 50 ontwerpen, kleuren en patronen uit zes paneelreeksen.STARTERS PAKKET

Het volledige starters pakket voor chemicaliën en onderhoud bevat reinigingsmiddelen, testers, chemicaliën, enz.MAAK JE OCEAN FLOAT ROOM ECHT UNIEK

Vrijstaande float tanks, verkrijgbaar in twee maten en meerdere configuraties

OPTIES & UPGRADES

BEDRUKT GLAS

Personaliseer je floatroom met een afbeelding van een betekenisvol iemand, iets speciaals of je logo op een afwerking van gehard glas. Lever een digitaal bestand in hoge resolutie aan en wij doen de rest. Kies uit een oneindige verscheidenheid aan digitale afbeeldingen die al beschikbaar zijn.

STERRENHEMEL PLAFOND

Geliefd bij Ocean Float Room-eigenaren en hun klanten, is ons prachtige, authentieke, met sterren verlichte plafond een patroon van een blauwe afdruk van de midzomernachthemel. We installeren 168 en 224 sterren die fonkelen, kleuren en helderheid veranderen, afhankelijk van uw voorkeurskeuze en grootte van de floatroom.

TEGELS & GLAS

Gehard gekleurd glas biedt een schone, stijlvolle en verbluffende afwerking in een reeks prachtige kleuren. Onderhoudsvrij en gemakkelijk schoon te maken, u zult genieten van zijn veerkracht en duurzame kwaliteit. Kies je favoriete tegel voor een verscheidenheid aan hoogwaardige looks.

QUANTUM ZUIVERHEID

De opmerkelijke QUANTUM tilt waterhygiëne en waterhelderheid naar het ultieme niveau. Alleen zuiver, gesteriliseerd water komt vrij, zodat uw floatroomwater zal schitteren op een manier die u nog nooit heeft gezien. De enige beschikbare technologie met het vermogen om alle virussen, bacteriën, ziekteverwekkers onmiddellijk te vernietigen en olie, huidcellen en organische verontreinigingen volledig te breken.

INTERCOM

Vanwege het gebruiksgemak en de heldere stem is ons op software gebaseerde intercomsysteem de keuze van therapeuten en professionals. Klanten zijn ontspannen en gerustgesteld in de wetenschap dat ook de float-medewerkers met een druk op de knop bereikbaar zijn.
KATHEDRAAL PLAFONDS

Deze voegt toe aan de rust en het heerlijke gevoel van ruimte dat uw klanten voelen als ze uw floatroom binnenstappen door de binnenhoogte te vergroten. De floatroom kan tot 500 mm (20”) worden vergroot.


UW FLOAT ROOM KOPEN

Voor elke situatie hebben wij een oplossing.

ONS PROCES

Ons vriendelijke, zeer bekwame interne team zal u helpen om uw stapsgewijze reis van concept tot voltooiing tot een onvergetelijke en plezierige ervaring te maken.

CHAT MET ONS

Laten we het hebben over uw project. Wij nemen u mee naar de toekomst van floaten.

ZAKELIJK INZICHT

Ontdek hoe de cijfers omhoog
gaan tot
winstgevend,
hoge klanttevredenheid.

ONZE BROCHURE

brochure-new
Copyright 2021 - floatzentrum.nl - All Rights Reserved